Diedzēšanas pamācība. 1. Noslalo sēklas un attīra no gružiem. 2. Sēklas mērcē vārītā atdzesētā ūdenī vairākas stundas. 3. Nolej ūdeni un labi noskalo sēklas. 4. Uzliek sēklas uz diedzēšanas platēm, virsējai platei uzliek vāku un trauku novieto gaišā, siltā vietā (19-21°C). Vienlaicīgi var diedzēt 3 dažādu sēklu veidus. 5. Divreiz dienā sēklas skalo: ielej ūdeni augšējā platē, līdz sifons ir pārklāts ar ūdeni. Kad ūdens ir sakrājies apakšējā, ūdeni uztverošajā platē, to nolej. 6. Dīgsti būs gatavi pēc 2-5 dienām (atkarībā no sēklu veida). Dīgstus vēlreiz labi noskalo. 7. Dīgstus ēd vienus pašus vai iekļauj receptē. Trauku neizmantot mikroviļņu krāsnī. Materiāls ir noturīgs temperatūras robežās no +5-+45°C.
Ražotājs: BIO NATURA
5905533000013